Energetische therapie

Ons lichaam is van nature in staat om ons zelf te genezen.

Wanneer we een ingrijpende ervaring meemaken, psychisch of fysiek, kunnen de energiecentra in ons lichaam blokkeren, waardoor we klachten kunnen krijgen.

Een energetische behandeling zorgt ervoor dat de energiecentra in ons lichaam weer in balans komen, zodat de levensenergie weer gaat stromen. Hierdoor komt het zelfhelend vermogen van ons lichaam weer op gang. Dit heeft een positieve invloed op onze geestelijke en fysieke gezondheid.

Energetische therapie, reading en healing, is een methode waarbij ik gebruik maak van het energiesysteem in en rond het lichaam van de cliënt.

Wat is een Reading?

Hier komen de blokkades naar voren die in relatie staan met jouw klacht of vraag.
Dit kunnen geestelijke of lichamelijke blokkades zijn. Door een reading krijg je inzicht in wat je nodig hebt om je levensenergie weer te laten stromen.

Wat is een Healing?

Een healing volgt op een reading. In een healing breng ik je energie in balans. Blokkades zoals oude patronen en traumatische ervaringen worden opgeruimd, waardoor je levensenergie weer gaat stromen. Door een healing wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam geactiveerd, waardoor je lichamelijk en geestelijk gezonder wordt. Je kracht, zelfvertrouwen en levensvreugde wordt hiermee opgebouwd.
Dit werkt ook door na een behandeling.

Mogelijke toepassingen van een Reading en/of Healing?

Een reading en healing kunnen op alle lichamelijke en geestelijke problemen een positieve uitwerking hebben.

Hoe ziet een energetische behandeling eruit?

Bij een reading en healing maak ik met mijn handen een lichaamsscan rondom je lichaam waarbij ik jouw levensenergie lees. Je zit op een stoel en bent geheel aangekleed.

Aantal behandelingen:

Het aantal behandelingen is afhankelijk van je klacht. Soms is één behandeling voldoende om je weer een eind op weg te helpen. Bij klachten die al langer bestaan, zijn vaak meerdere behandelingen nodig.

Gratis

Ben jij benieuwd wat mijn behandelingen voor jou kunnen betekenen?
Neem dan contact met me op voor een gratis en vrijblijvend gesprek van
30 minuten (telefonisch of bij mij in de praktijk).

Wanneer loslaten pijn doet

De studierichting is gekozen. De kamer ingericht. Mijn jongste dochter is het huis uit. We weten beide dat het tijd is. Het is goed. Ze is er aan toe. Dit wil niet zeggen dat het voor haar en mij makkelijk is om elkaar los te laten. Het moederschap bestaat uit liefdevolle zorg en emotionele pijn wanneer het kind zich losmaakt van de moeder. Dit doet me denken aan de Griekse mythe van Demeter en Persephone.   Jan Peter van Baurscheit de Oudere (1669-1728): De ontvoering van Persephone door Hades (Terracotta, 40,5 x 43,8 cm; Musées Royaux des Beaux-Arts, Brussel)       De Griekse Mythe...