Bach en Star Remedies

Wat zijn Bach en Star Remedies

De toepassingen van de Bach en Star Remedies zijn veelzijdig!

Bach en Star Remedies zijn natuurlijke geneeswijzen, waarbij gebruik gemaakt wordt van de levensenergie van planten, struiken en bomen. Ze werken op de emotionele gesteldheid van een persoon. Negatieve emoties worden omgebogen naar de positieve pool, bijvoorbeeld van angst naar zelfverzekerdheid. Hoe jij een situatie beleeft zijn van invloed op je psychische en fysieke gezondheid. Door het ondersteunende gebruik van de remedies zal men zich emotioneel makkelijker kunnen herstellen en daardoor meer levensvreugde en kracht ervaren.

Bach en Star Remedies bij ziekten:

Bij Bach- en Star Remedie therapie gaat men niet uit van een ziekte of de symptomen, maar van de emoties en gedragingen die men ervaart door de fysieke klachten: hoe ervaart men de ziekte en hoe gaat men daarmee om? Doordat men zich geestelijk krachtiger voelt zal dat zijn positieve invloed hebben op het fysieke herstel of acceptatie.
Bach- en Star remedies zijn 100% natuurlijk. Ze hebben geen bijwerkingen en zijn niet verslavend.
Bach- en Star remedies therapie kan naast alle andere behandelvormen (bijvoorbeeld reguliere medicatie, homeopathie en energetische therapie) gebruikt worden. Bach- en Star remedies zijn geen vervanging van reguliere medicatie.

Bij welke klachten kun je Bach  en Star Remedies gebruiken?

Rouw
Geboorte
Eenzaamheid
Depressies
Trauma’s
Concentratieproblemen
Gepest worden of pesten
Boosheid
Slaapproblemen
Ziekte en het herstel hiervan
Faalangst
Stress
Schuldgevoelens
Burn-Out
Relatieproblemen
……….
………